Nieuws

Nieuwsbrief

De driemaandelijkse nieuwsbrief van WCCM België

De Nieuwsbrief verschijnt 3 tot 4 maal per jaar en biedt heel wat informatie.


  • De kern is de brief van Laurence Freeman die wereldwijd verspreid en gelezen wordt. Een aandachtige lezing geeft inzicht in het reilen en zeilen van de wereldwijde gemeenschap en in jezelf. 
  • Je vindt er allerlei info en verslagen over de lokale activiteiten en over bepaalde internationale activiteiten en gebeurtenissen. 
  • Daarnaast publiceren we onuitgegeven vertaalde teksten van John Main, Laurence Freeman en andere personen die met de gemeenschap verbonden zijn.


De Nieuwsbrief is onze belangrijkste bron van inkomsten. Met deze inkomsten, die volledig transparant zijn, bekostigen we onze werking. In bepaalde gevallen laten ze ook toe om de prijs van activiteiten te drukken. 


De Nieuwsbrief wordt verspreid op papier én digitaal.

Via de formulieren hieronder kan je je hiervoor inschrijven.

  • Kies je voor de gedrukte Nieuwsbrief, dan vragen we een bijdrage van 30€ per jaar (of steun onze initiatieven door een hoger bedrag over te schrijven). Je krijgt dan automatisch ook toegang tot het archief van de nieuwsbrieven op onze website.
  • Kies je voor de digitale Nieuwsbrief, dan krijg je per e-mail bericht als er een nieuwe Nieuwsbrief ter beschikking is en kan je die raadplegen op onze website. We vragen hiervoor jaarlijks een vrije bijdrage als steun voor onze initiatieven.

In beide gevallen krijg je een paswoord om toegang te krijgen tot het archief van de nieuwsbrieven op onze website.


Je kan dit bedrag storten op rekening BE41 7340 2245 5610 met vermelding ‘gedrukte Nieuwsbrief' OF 'digitale Nieuwsbrief’. Vermeld zeker ook je naam en het jaar waarvoor je abonneert.


Abonnementenbeheer:

Lut De Wilde

0477/ 09 91 47

Schrijf je in voor de gedrukte Nieuwsbrief (post)

Online nieuwsflash

Kalender 2022

Geniet van de fotokalender 2022 met beelden van Laurence Freeman en citaten van John Main