Steun

Wie zijn we?

Wij zijn een VZW van mediterenden die enthousiast de meditatiepraktijk doorgeven, zoals ze werd aangereikt door John Main. 

Wij zijn verbonden met de internationale gemeenschap WCCM die in de persoon van Laurence Freeman een inspirerende leidsman heeft. 

Door onze activiteiten willen we iedereen oproepen om te groeien naar een écht en dieper leven, vanuit het hart.

Wat bieden we?

Naast heel wat praktische tips rond mediteren, vind je een schat aan wijsheid. Je zal versteld staan welke ruimte en openheid in bepaalde christelijke teksten verborgen zit. Stille dagen, meditatieweekends, de wekelijkse meditatiegroep, een stevig online aanbod … er zijn veel mogelijkheden om zelf uit te kiezen. Ontdek het zelf op www.wccmbelgium.be en www.wccm.org

Waarom hebben we jouw steun nodig?

Onze werking draait volledig op vrijwilligers en wij hebben geen inkomsten, buiten de vergoeding die gevraagd wordt voor deelname aan activiteiten. Onze organisatie wordt niet gesubsidieerd.


Wij zijn sterk overtuigd van het belang van meditatie, en dus van onze inzet voor de verspreiding ervan. Niet alleen kunnen talloze mensen door te mediteren hun levenskwaliteit verbeteren, maar ook onze samenleving als geheel zal er enkel wel bij varen.


Jouw steun (als vrijwilliger of financieel) zal exclusief gebruikt worden voor de werking van onze organisatie en de activiteiten die we opzetten om christelijke meditatie bekend te maken, aan te leren en te ondersteunen.

Hoe kan je ons steunen?

In de eerste plaats zijn alle helpende handen welkom. Ja kan je als vrijwilliger aanmelden met het contactformulier op deze website, of via mail of telefoon.


Je kan ons ook financieel steunen, door een gift op rekening BE52 7370 5121 2609 , met mededeling 'donatie via website' .